Projectmanagement

Begeleiden, sturen en enthousiasmeren; zo leiden wij uw bouwproject door een complex proces van mensen, belangen, techniek, geld en procedures. Dat begint bij ons advies over de te kiezen organisatievorm en de marktbenadering die het beste bij uw bouwproject past.

Lees meer
opensluiten

Uw bouwproject in goede banen
U bent opdrachtgever en u wilt een bouwproject realiseren. Bouwen is vandaag de dag een complex proces van mensen, belangen, techniek, geld en procedures. Als u dit proces in een bouworganisatie en projectbegeleiding vast wilt leggen, heeft u verschillende mogelijkheden: traditioneel, bouwteam, design & build of allianties. Welke mogelijkheid zorgt bij u voor het beste resultaat? Bouwproject en bouwproces moeten bij u passen en het resultaat opleveren dat u voor ogen heeft. De projectmanager van AT Osborne adviseert u over een passende vorm en de wijze waarop u de in te schakelen partijen benadert. Wij sturen de processen gericht op het door u gewenste resultaat. Het enthousiasme van de projectmanager van AT Osborne straalt af op het project en de mensen, en motiveert tot successen. De projectmanager van AT Osborne is deskundig en onafhankelijk, dus niet gebonden aan andere partijen. Hij heeft slechts één belang voor ogen: uw project.

 • Nieuwbouw rechtenfaculteit Radboud Universiteit, Grotius

  Op de campus van de Radboud Universiteit in Nijmegen is het Grotiusgebouw opgeleverd. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is de hoofdgebruiker ervan. In het duurzaam ontworpen gebouw (26.000 m2) zijn diverse onderwijs- en studieruimtes, een bibliotheek, een restaurant met buitenterras en een collegezaal met een capaciteit van 500 plaatsen, die daarmee de grootste collegezaal van de Radboud Universiteit is.

  Projectmanagement Onderwijs
 • Hoofdkantoor a.s.r. verzekeringen

  AT Osborne is gevraagd a.s.r. verzekeringen te ondersteunen en adviseren bij de uitvoering van een grootschalige renovatie aan haar hoofdkantoor in Utrecht. De renovatie moet zorgen voor een duurzaam gebouw dat volledig is ingericht volgens de principes van Het Nieuwe Werken. AT Osborne heeft het Programma van Eisen opgesteld en verzorgt tevens de aanbestedingsprocedure en het projectmanagement. Onlangs kreeg het gerenoveerde gebouw reeds het energielabel A uitgereikt van AgentschapNL.

  Projectmanagement Corporate & Public Real Estate
 • Contractmanagement Projecten Luchthaven Schiphol

  Schiphol groeit. Zowel het aantal passagiers als het aantal vliegtuigen dat Schiphol aandoet, maakt het nodig de capaciteit van onze luchthaven te vergroten. Daarbij staat het vergroten van de efficiency en het comfort voor reizigers voorop.
   

  Projectmanagement Corporate & Public Real Estate
 • Bioprocess Pilot Facility Delft

  Bedrijven en universiteiten hebben al veel onderzoek gedaan op het gebied van duurzame productieprocessen. De laboratoriumresultaten zijn veelbelovend. Maar gedragen die bioprocessen zich op grotere schaal hetzelfde? Dat moet onderzocht worden voordat bedrijven nieuwe processen kunnen gaan opschalen en uiteindelijk industrieel kunnen gaan toepassen. Omdat opschalingsonderzoek risicovol is en complexe apparatuur vereist, is dat momenteel de grootste bottleneck bij ontwikkelingen van duurzame alternatieven voor vervuilende processen en eindige grondstoffen.

  Een proeffaciliteit waar opschalingsonderzoek gedaan wordt, is zo complex en kostbaar dat het alleen in een brede samenwerking gerealiseerd kan worden. Daarom hebben universiteiten, bedrijven en overheden de handen
  ineen geslagen om gezamenlijk een proeffaciliteit te bouwen: de Bioprocess Pilot Facility.

   

  Projectmanagement
 • Rijksmonument Villa Rusthoek

  AT Osborne zocht naar passende huisvesting. De nieuwe huisvesting moest karakter hebben en de bereikbaarheid moest goed zijn. Het oog viel op het Rijskmonument 'Villa Rusthoek' in Baarn. Een duurzame renovatie van de Villa en het Koetshuis bleek voor Triodos Vastgoedfonds en  AT Osborne een prachtige kans. Beide partijen vonden elkaar in een gedeelde visie waarbij economische en duurzame ontwikkeling hand in hand gaan.

  Projectmanagement Corporate & Public Real Estate
 • Nieuwbouw Maastricht Brain Imaging Centre (M-BIC)

  Universiteit Maastricht bouwt aan geavanceerde onderzoeksgebouwen. Een voorbeeld is het M-BIC. De nieuwbouw hiervan bestaat uit twee delen: de nieuwe uhfMRI-faciliteit, waarin de MRI-scanners en bijbehorende technische ruimten zijn geplaatst, en het hoofdgebouw van circa 5.200 m2, voor onderwijs-, laboratorium en kantoorruimten. AT Osborne verzorgt het projectmanagement voor deze opgave.

   

  Projectmanagement Onderwijs
 • Universiteit Maastricht bouwt ultra high field MRI-faciliteit

  Het Maastricht Brain Imaging Centre (M-BIC) is opgericht door de faculteit Psychology and Neuroscience van de Universiteit van Maastricht. Een internationaal speler op het gebied van hersenonderzoek. Deze positie wil zij verstevigen door het bouwen van een ultra high field magnetic resonance imaging (uhfMRI) faciliteit. Deze faciliteit komt ook beschikbaar voor andere onderzoeksgroepen en externe partijen. Met als grootste afnemer NeuroPartner die ruimten verhuurt aan startende bedrijven op het gebied van hersenonderzoek.

  De artist impression is van Ontwerpcombinatie Wiegerinck Architectuur en Stedenbouw en Arup B.V.

  Projectmanagement
 • Provinciehuis Overijssel

  Werk en voorzieningen onder één dak Provincie Overijssel paart renovatie aan nieuwe manier van werken. Het provinciehuis in Zwolle dateerde uit 1970 en was toe aan een grootscheepse renovatie. Hét moment om ook een nieuwe manier van werken te introduceren vond de provincie. Dat werd TOOL, The Other Office Life genoemd. Een integrale uitwerking van huisvesingsconcept, elektronisch documentenbeheer, digitale archivering en audio-visuele toepassingen, uitgaande van een veranderende organisatie. Dit leverde, samen met een intensief renovatietraject, tijdelijke huisvestingen en een nieuw beveiligingsregime een integrale en succesvolle krachttoer op waar AT osborne als onderdeel van het projectbureau nauw bij betrokken is geweest.

  Projectmanagement
 • Nieuw laboratoriumgebouw voor Diergeneeskunde, RU Utrecht

  AT Osborne ontwikkelde huisvestingsmodel.

  Binnen het totale projectmanagement van de vernieuwbouw klinische sector Diergeneeskunde heeft AT Osborne de herhuisvesting begeleid van de laboratoriumonderzoeksgroepen van de 3 departementen (Gezelschapsdieren, Paard en Landbouwhuisdieren). In dit nieuwbouwproject zijn tevens de apotheek, het restaurant, de sprinklerpompkelder en de gassenberging ondergebracht. Het gebouw is in 2006 opgeleverd.

  Projectmanagement
Onze mensen open
Publicaties
opensluiten
J. F. Kennedylaan 100 3741 EH Baarn T: 035 5434343 F: 035 5434344 E: info@atosborne.nl Disclaimer
02