Project Recovery

Terug

Uw ruimtelijke project is in crisis, of gewoonweg vastgelopen. AT Osborne biedt een palet aan ervaring en diensten onder de noemer ‘Project Recovery’. Met een deskundig en enthousiast team pakken wij het herstel van projecten aan. Daarbij staan wij voor een holistische en realistische benadering.

Een belangrijke basis van onze aanpak is de manier waarop wij naar projecten kijken. Wij beschouwen grote bouwprojecten als complexe systemen. Deze systemen bestaan niet alleen uit vele partijen en nevenprojecten maar ook uit algemene maatschappelijke ontwikkelingen. Dat systeem is in beweging en heeft invloed op wat er in je project gebeurt. Wat betekent dit voor het inrichten van je projectorganisatie?

Om een goed beeld te krijgen van de status van een project bieden wij verschillende producten aan. Met deze verschillende producten kunnen wij u helpen bij het vroegtijdig signaleren, monitoren en bijsturen van onderdelen waarop een project uit control kan raken.

  1. Project Barometer: early warning signs signaleren wij met de Project Barometer. Deze tool kunnen wij u gratis ter beschikking stellen.
  2. De Project Scan licht in twee dagen uw project door op voor u relevante aspecten. Dit doen wij voor een vast tarief op basis van (team)interviews en analyse van de resultaten.
  3. Met Project Coaching ondersteunen wij projectmanagers en/of projectteams bij het in control houden van het project.
  4. Tenslotte kunnen wij medewerkers leveren die ervaring hebben met het terug in control brengen van projecten.

Wilt u meer informatie over een van de onderdelen van Project Recovery? Neem dan contact op met Bastiaan Sommeling.

Fotogalerie
opensluiten
J. F. Kennedylaan 100 3741 EH Baarn T: 035 5434343 F: 035 5434344 E: info@atosborne.nl Disclaimer
foto: Nieuwbouw Martini Ziekenhuis, Groningen
01